Alla inlägg under februari 2009

Av Marlie - 20 februari 2009 08:28

Så var sportlovskryssningen gjord och barnen är nöjda, och trötta. Blev en del mindre sömn än vanligt och sånt märks. Men ibland kan man få lyxa och vara uppe lite längre än vanligt. Saga förstår nog inte hur liten hon egentligen är, hon skulle självklart vara med Wilma & Emil hela tiden och fick dom gå iväg och leka så skulle ju hon också få göra det såklart. Om jag rörde henne eller sa nej skrek hon så hela båten nog hörde att Saga inte fick som hon ville. En liten dam full med vilja och upptäckarlust, helt klart!


I helgen ska jag ta tag i det här med våra kameror, lära mig lite funktioner och knep. Mattias ska få visa hur jag lägger in korten själv så jag ska börja blogga med kort. Ska börja med att få in ett kort på Sagas totalt underbara blåklocka hon fick i badet igår kväll, ingen vet exakt hur men hon är allt annat än snygg. Svullen och jätte blå! Stackars liten..


Idag får man pengar och det ska jag shoppa nya kläder för i helgen, har hittat jätte mycket snyggt på Lindex. Skulle även behöva ta tag i mitt hår, skulle egentligen behöva klippa mig och det börjar bli hög tid att slänga i lite färg i håret - någon som är sugen? :)


Nu ska jag fixa till frukost!

Av Marlie - 18 februari 2009 13:14

Ja, just nu känns faktiskt livet ganska bra. Det rullar på, vi har det bra.. Jag trivs med jobbet och min familj. Nu är det bara lägenheten vi måste få ordning på så skulle jag trivas till 110 hemma också. Vardagsrummet och sovrummet ska göras iordning, nya möbler och någon ball tapet borde hängas i sovrummet. Det är lite detaljer kvar i Sagas rum också, men har inte riktigt hittat det bästa än.


Vi pratar lite smått om att åka utomlands i sommar, till Grekland faktiskt. Var läänge sen jag var där nu och saknar grekmaten! Om alla bitarna faller som vi hoppas och vill så kommer vi iväg.. :) Tänk - sol, bad och god mat i två veckor! Gud så mysigt!


Saga har fått plats på Håbo gymnasterna, hon kommer bli jätte glad. Hon springer här hemma med jämna mellanrum och skriker "bytter mamma, elp!", vilket på svenska är "hjälp mig göra kullerbyta mamma!". Det drar igång nästa söndag.


Snart ska jag ta mig i kragen och läsa instruktionsboken till min nya systemkamera också, annars lär man ju aldrig sig den. Klart, det går ju superbra att ta kort med den och korten blir ju kanonbra.. Men vore ju bra å lära känna kameran också, ska också försöka gå "foto-kursen" som vi med gratis när kameran köptes. Där lär man kunna lära sig massor med roliga och bra knep, och sen kommer jag vilja fota jämt och alltid :)


Nu ska jag hjälpa mamma packa iordning Emil och Wilmas kläder, så vi slipper stressa iväg för att hämta barnen och åka ner till bussen som vi ska ta till båten.. Ska bli mysigt med kryssning!

:(

Av Marlie - 18 februari 2009 07:38

FAN, sämre än såhär kunde inte den här dagen ha börjat. Ibland blir jag så trött på själv och mina förväntningar.. skit skit skit! Jaja, det är bara se framåt och på det som komma skall!


Idag är jag ledig och ingen är gladare än jag för det, är så sjukt jäkla trött. Saga fick tjata sin mamma ur sängen, "dåå uuupp" låg hon bredvid och tjatade :) älskade unge!


Idag när jag har lämnat  barn ska jag försöka träna lite grann och sedan ta mig en sväng till Lindex och kolla efter underkläder och byxor. Det behövs!


Av Marlie - 17 februari 2009 19:58

Ny blogg, nogg.se känns inte som en blogg på något sätt så det här känns bättre.



 Idag är jag trötting! Förstår inte, men luften har totalt gått ur mig och jag skulle egentligen somna gott om jag gick och la mig.


Har jobbat hela dagen idag, nu är jag ledig två dagar och jobbar igen på fredag. Har fått schemat för mars och är schemalagd 130timmar plus minus. Det känns faktiskt ganska lagom.. Mest "normala" arbetstider och det är jag nöjd över.


Saga går sedan två helger tillbaka på plast och lek, det har hittills inte varit någon favorit men det vänder förhoppningsvis snart :) Hon känner sig dock stor, frågar man henne själv ska hon till simhallen och simma, inte bada och tro mig - det är en viktig detalj!


Imorgon ska vi på kryssning, det ska bli kul att göra någonting utöver det vanliga faktiskt :)


Jag väntar fortfarande..... hm!


Tidigare månad - Senare månad

Om mig och bloggen

Tidigare år

Kalender

Ti On To Fr
           
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19
20 21 22
23
24
25
26
27
28
<<<
Februari 2009 >>>

Nyaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Läsvärda bloggar

Hur många läser bloggen?


Ovido - Quiz & Flashcards