Alla inlägg under februari 2010

Av Marlie - 11 februari 2010 21:16

 

 

 

Stängt pga sjukdom!

 

 


Av Marlie - 9 februari 2010 21:28

En betydelsefull person står inför en stor dag imorgon.. Och den här dagen kom betydligt fortare än vad vi alla trodde. Den skulle komma först om ca fyra veckor, och sen bara pang!

 

Men imorgon är början på resten av ditt liv. Jag tror verkligen på det här året, jag tror verkligen på imorgon - jag känner på mig, ända ut i lilltån att det här är precis det du behöver och att det är din tur nu.

 

Jag tänker på dig hela tiden just nu och faktiskt lite nervös, men det är lite av en hemlis som ingen vet om!

 

Love U, V!

Av Marlie - 9 februari 2010 21:02

Nu har klockan ringt strax efter 06 två dagar i rad och jag vill fortfarande inte tro att det är sant. Det är verkligen jätte, jätte länge sedan som jag kände mig redo för sängen klockan 21.12 - om det ens någongång har hänt? Jag är ingen morgonmänniska, jag hatar att gå upp tidigt. Jag gillar däremot att sitta upp på nätterna o kvällarna, men ett sånt liv kunde man uppenbart inte leva hela livet!


Jag har haft två bra dagar, och jag vet att det kommer bli sjukt många fler. Imorgon är sista dagen på Karamellkungen för den här veckan, förhoppningsvis blir det några till nästa vecka. Men bara för att jag är klar med det ena jobbet för den här veckan så betyder inte det att jag är ledig, nejdå... Har tre arbetsdagar kvar den här veckan, efter imorgon. Jag ser inte fram emot att se mig själv på söndag kväll..


Idag har jag haft en väldigt trött dotter, det märks att vi har kört upp henne vid sju nu två dagar i rad och jag gissar att även hon kommer vara relativt slutkörd till helgen. En total omställning för både henne och mig, en omställning som kommer ge mycket positivt längre fram!



Av Marlie - 8 februari 2010 22:09

Nytt jobb, nya möjligheter, ny spänning och nytt självförtroende.

 

Jag tror på mig själv och jag vet att andra gör det.

 

Det här är verkligen en ny chans, en ny erfarenhet och början på något nytt & bra.

Av Marlie - 7 februari 2010 21:21

Söndagkväll och jag är full av känslor. Full av nyfikenhet, rädsla, osäkerhet och förtjusning. Det känns kul med nytt jobb, men samtidigt är jag rädd och osäker på allting som kommer hända runt omkring. Hur får man vardagen att fungera? Dagistider? Vab-dagar? Ja, allting bara snurrar nu och jag känner mig som en värdelös mamma.


Jag VET att jag inte är en dålig mamma som jobbar mer och låter mitt barn gå mer hos dagmamman men jag kämpar sjukt mycket med den känslan just nu och det känns konsigt. Jag har aldrig velat vara den där mamman som lämnar runt sju och hämtar runt fyra, men nu kommer tyvärr Saga kunna få såna dagar ibland. Och just nu, för första gången någonsin är jag är glad att Mattias börjar sent, för den här veckan är det han som lämnar henne vid tjugo över sju. Det känns annorlunda för oss alla att Saga blir lämnad av pappa. Jag tror hon ser fram emot med, hon skrattade på det där sättet bara hon kan när vi berättade det och titta på mig och upprepade att hennes pappa skulle lämna henne.


För att sammanfatta allting kan man säga att vi från och med nu kommer leva ett helt vanligt Svensson-liv lite till och från med start imorgon.


Hur som helst, imorgon börjar allvaret för mig.. Jag kommer ha mindre lediga dagar och kommer jobba som en vanlig människa betydligt oftare än nu.


Nu är det puss och godnatt för idag, klockan ringer 06 imorgon, hujedamej!

Av Marlie - 7 februari 2010 09:17

Redan söndag igen och ännu en vecka är över. Jag förstår inte hur tiden kan gå såhär fort. Var det inte nyss nyår?


Om en liten stund ska jag åka upp till mamma och hämta min underbara unge som nu för tiden aldrig ska sova hemma. Det är mormor & Wilma som gäller jämt.


Idag är det visningssöndag och jag ser fram emot det. Inget av det vi ska titta på idag är egentligen speciellt intressanta, men man vet aldrig. Det kanske är bäst när man kommer dit, eller så får vi ialla fall en bild på hur vi inte vill ha det.


Sen finns det en sak till på to-do-listan idag, vi måste storhandla och det ser jag verkligen inte fram emot.


Nu är söndagsmyset i soffan slut för den här gången, nu är det dags att ta tag i den här dagen.

Av Marlie - 6 februari 2010 22:19

Fredagsmys och lördagsmys och ingen tid att uppdatera bloggen!


Jag vet inte varför, men på helgerna får jag inte till att blogga, det finns så mycket annat man vill hinna med.


Idag åkte vi ut för att kolla läget på ett hus, det fanns både för- och nackdelar. Och imorgon blir det nog några visningar här i Bålsta. Känns roligt :)


Känner att jag skulle vilja skriva lite om min lilla olycka på väg hem från jobbet i torsdags också, men det får bli en annan dag.


Nu blir det Gilmore Girls i sängen innan jag ska sova - godnatt lördag!

Av Marlie - 5 februari 2010 09:20

Jag mår bra och är lycklig. Jag känner verkligen att det här är vårt år. Det här kommer bli ett bra år. Jag ser fram emot det, jätte mycket.


Det är nu det är på riktigt, det är nu det kommer hända. Jag trivs med tanken och ler inombords.


:)

Om mig och bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5 6 7
8 9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24 25 26
27
28
<<< Februari 2010 >>>

Nyaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Läsvärda bloggar

Hur många läser bloggen?


Skapa flashcards